FREDAG 9 NOVEMBER

Efter denna långa heta sommar så har no21vemberrusket infunnit sig. Vi har fått hem ett yrväder från Lotta och Kent Ekholm på kennel Attolz Lovez Dreamz. Det är en dotter till fina Tjalle och Elsa. Fanny heter hon och är fyra månader.

AttolzLovezDreamz Fanny'z aka Fanny

Annars så har vi fått ny gatuadress, Kyrkvägen 21, och livet rullar på. Star och jag har börjat att träna agility, och har tävlat i några blåbärsklasser, med varierande resultat. Det är jättekul och en bra motionsform för oss allihopa. Utställning blir det inte förrän nästa år, och vi har flera projekt i vårt hus.

Kyrkvägen 21

Stripe da Cat är Fannys absoluta favorit. Herr Månssen är en mera respektingivande kattherre.

Stripe och Fanny

ONSDAG 7 NOVEMBER

Idag fyller MussePuss och Milis bejbisar hela fem år! Grattis till fina Flisa, Stella, Ninja, Ozzzy, Happy och så Svante!

MÅNDAG 5 NOVEMBER

Idag gratulerar vi Polly och Tjalles praliner, de 7 småskäggen, som blir hela två år idag! Grattis fina Calle, Milou, Zelda, Nisse, Gizmo, Gizmo och Harry!

ONSDAG 25 JULI

Årets heta sommar har hållit i sig länge. Här i Östra Vemmerlöv så rullar tillvaron på, och vårat alternativa hushåll har ordnat upp sig betydligt, även om det såklart är små och större projekt kvar på husrenoveringssfronten ialla fall. På hundfronten så blir det snart en tillökning på skäggsidan. Fina Tjalle har fått valpar med söta Elsa, och en av tjejerna ska flytta hit. Bilder kommer.

FREDAG 2 MARS 2018

Det nya årets första inlägg, något som var på tiden. Vi bor i ett något alternativt hushåll just nu, under tiden som huset renoveras. Polly har flyttat till Linderöd, till familjen Bergman. Läckra Lola har flyttat till Judit och Lasse i Lundsbrunn.

Lola med sin nya familj

Det har minskat på hundsidan, något som känns konstigt, men också rätt lugnt. Söta Star och Afinmore Acelina är ensamma töser på täppan. Vi har ju fått vinter här, formidabla snökanoner, något som skapar kaos, massa snö, massa vind och så minusgrader till detta. En vinterbild nedan

Vinterfebruari 2018

Vi har fått en till medlem i våran cirkus. Han heter Stripe, och är en sötnos.

Stripe