TISDAG 4 JUNI

Sommaren har kommit iallafall bitvis, och det har blivit ändrade planer med Afinmore Acelina. Vi ska till LRKs Club Show i juni, och det ska bli spännande. Ingen parning med fina Conrad, utan i samråd med Fiona på kennel Afinmore ska vi hitta en annan hanne, ska skärpa mig med updateringarna. Fina Acelina har blivit testad hos DDC, ett amerikanskt laboratorium, se resultat på hennes sida. Det är tomt utan skäggisarna, men som tur är så bor ju fina Polly(tidigare Fanny) bara ett stenkast bort. Och jag träffar ju de härliga skäggmänniskorna på runt utställningsringarna.

26 MAJ

Sommaren närmar sig, om än med små steg, och vi har varit iväg till Roskilde för en tredagars utställning. Där träffade jag fina labbekillen Brinkdal Conrad, som Acelina ska paras med, på kommande löp. Flisan aka LOS NEGROS LaNieva fick Nordic Cert och Danskt Cert. Söta Fanny -Attolz Lovez Dreamz Fanny'z- som numer kallas Polly,och ingår i team Lyckebergs fick sitt första JuniorCert och Danskt Cert, och kvalificerade sig till Crufts 2020. Så fina resultat för skäggisarna. Afinmore Acelina fick Exc Ck och placerade sig i bästa tik, men inget Cert denna helg.

SÖNDAG 17 MARS

Efter mycket funderande så har jag beslutat mig för att satsa på labradorer. Av flera olika skäl upplever jag att det blir för mycket med två raser. Så fina Star TROLLSCHNAUZERN XANNA har flyttat till Charlotta Bergkvist med kennel RIESENSPASS, vilket jag tror blir jättebra. Yrvädret Fräsiga Fanny kommer också att flytta, men det är inte klart med hennes nya familj ännu. Mer info kommer.

TISDAG 12 MARS

Årets första inlägg. Skam kan gå på torran land, men det är ju tre månader in i det nya året. Nåja, livet har ju rullat på med hundliv, utställningar, renovering av huset, och i största allmänhet har dagarna staplats på varandra. Nu väntar vi på att fina Afinmore Acelina ska börja löpa, för nu ska det förhoppningsvis bli fina praliner i valplådan i sommar. En och annan utställning hinner vi säkert med att delta i.